|
| Jack Herrer's | |
| | Author | Message |
---|
Jack.Herrer0 Sleeping Angel
Poèet pøíspìvkù : 3 Points : 5039 Reputation : 0 Join date : 2011-02-13
| Subject: Jack Herrer's 13/2/2011, 9:20 am | |
| tak Vám sem dám taky pár mých posledních tratí... ************************************************** Abandoned Airstrip Abandoned Airstrip ************************************************ Aztec Rally Night Aztec Rally Night*********************************************** ßanane Republik Banane Republik*********************************************** Continuous Motion Continuous Motion************************************************* El Rey El Rey************************************************ Flies Slaughter Flies Slaughter *********************************************** In Memory of Mr. Marley In Memory Of Mr. Marley************************************************* Mars Attacks Mars Attacks************************************************ Wild wild west Wild wild west | |
| | | Jack.Herrer0 Sleeping Angel
| Subject: Re: Jack Herrer's 16/2/2011, 3:54 am | |
| Zdravíčko ADÁci, tady je zatim moje poslední trať: Go Green!jmenuje se Go Green! Mělo by to bejt něco jako trat pro Váš team, (ADA tribute-to teda spočívá v tom, že jsem tam dal Váš MOD a par billboardů, který teda nevim, jestli budou vidět, jestli ne, tak sem nějak posral lokátory) Intro: Yes GPS: Yes Outro: No My time: 1.01:53 Gold : 1.06:00 Silver : 1.14.00 Bronze : 1.33:00 Mod: ADA team Mood: Evening screeeeeeen: | |
| | | ameliesachs Chief Devil Angel
TMUF / TM2 login : ameliesachs, ameliesachs_tm2 Poèet pøíspìvkù : 1908 Points : 11193 Reputation : 3 Join date : 2010-07-23 Age : 46 Location : Czech republic, Karlovy Vary
| Subject: ..... 16/2/2011, 6:27 am | |
| Moc díky, Jacku, moc pěkná trať.A díky, že jsi si na nás vzpoměl. Vůbec není snadná, plná přeskoků ale takové já ráda. Vše vychází, nějak jsem nenašla žádné chyby. Mapu jsem dala k nám na server, pokud se bude lidem líbit a bude mít kladné hodnocení, tak tam i zůstane. A na TMX máš ode mě za ní awarda. | |
| | | Jack.Herrer0 Sleeping Angel
| Subject: Re: Jack Herrer's 16/2/2011, 12:48 pm | |
| díky já mam rád, když se na trati pořád něco děje... jo a nerad mačkám šipku dozadu rád jsem si vzpoměl, máte moc pěknej MOD | |
| | | MAT612 Big Devil
TMUF / TM2 login : mathiew612 Poèet pøíspìvkù : 255 Points : 5536 Reputation : 2 Join date : 2010-07-24 Age : 47 Location : Slovakia - Bratislava
| Subject: Re: Jack Herrer's 28/2/2011, 8:28 am | |
| Tu su nejake moje postrehy k tratiam :
Wild Wild West : zo začiatku som mal problém nájsť cestu ale to preto že som Lama :-D ale teraz kedˇuž viem kade tak sa m veľmi páči (viem že je tam GPS :-)) )
Mars Attacks: podla mňa priemerná trať nie je zlá ale rýchlo ma začala nudiť
In memory of Mr. Marley: dobra trať,ale je tam malá chyba za tretím CP ak pokazíš a reštartneš tak neskočíš ten skok pravda je že tam sa prakticky nedá nič pokaziť :-D to je len môj postreh
Flies Slaughter : tejto trati nemám čo vytknúť páči sa mi
Continuous Motion : super trať len trošku tmava
ßanane Republi? : pekná trať len za tretím CP keď prejdem popod trať tým esíčkom a zoskakujem na asfalt je tam šípka ktorá je podla mňa trohu mimo.Má sa tam ísť vľavo ,ale tá šipka je napravo Jedine,že by to bolo myslené na ten zoskok,no aj tak je viac v pravo než by mala byť
Aztec Rally Night: parada :-D
Je to len môj názor ale celkový dojem z tratí mám veľmi dobrý :-D
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Jack Herrer's | |
| |
| | | | Jack Herrer's | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 29 on 30/10/2024, 11:54 pm |
Statistics | We have 128 registered users The newest registered user is Beai2I
Our users have posted a total of 6850 messages in 727 subjects
|
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of FORUM CZE DIRT on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of FORUM CZE DIRT on your social bookmarking website |
|
Servers |
TMUF server
TM2 stadium servery
TM2 Canyon servery
|
|