|
| Smějeme se s Vakoušem | |
| | Author | Message |
---|
vaku Devil Angel
TMUF / TM2 login : j_vaku860 Poèet pøíspìvkù : 541 Points : 6120 Reputation : 0 Join date : 2010-07-23 Age : 54 Location : Czech republic-HK-Nová Paka
| Subject: Smějeme se s Vakoušem 15/3/2012, 7:04 am | |
| K čemu je kartička zdr. pojišťovny - BOŽÍ
Skutečně jsem se od srdce zasmál! Dobře je vystiženo, na co jsou kartičky pojišťoven !
Přijde muž k doktorce, ukazuje kartičku zdravotní pojišťovny a ptá se: Berete tyto kartičky? Doktorka: Samozřejmě, co Vás trápí? Pacient: Ale, mám problémy s erekcí prostě se nepostaví a nepostaví. Doktorka mu ho vezme do ruky a najednou mu stojí, jak kláda a doktorka povídá: Vždyť Vám stojí pěkně. Pacient: No, já jsem se asi špatně vyjádřil, já mám vlastně jiný problém, já se prostě neudělám. Doktorka tedy začne, předvede úplně úžasnou práci rukama a muž je najednou hotový až zafláká celou ordinaci. Doktorka: Vždyť vy jste úplně zdravý, vy byste mohl obskočit všechny šlapky v Perlovce! Pacient: No jo, ale tam neberou tyhle kartičky!!! | |
| | | ameliesachs Chief Devil Angel
TMUF / TM2 login : ameliesachs, ameliesachs_tm2 Poèet pøíspìvkù : 1908 Points : 11193 Reputation : 3 Join date : 2010-07-23 Age : 46 Location : Czech republic, Karlovy Vary
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 15/3/2012, 7:13 am | |
| | |
| | | MAT612 Big Devil
TMUF / TM2 login : mathiew612 Poèet pøíspìvkù : 255 Points : 5536 Reputation : 2 Join date : 2010-07-24 Age : 47 Location : Slovakia - Bratislava
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 20/3/2012, 10:37 pm | |
| | |
| | | vaku Devil Angel
TMUF / TM2 login : j_vaku860 Poèet pøíspìvkù : 541 Points : 6120 Reputation : 0 Join date : 2010-07-23 Age : 54 Location : Czech republic-HK-Nová Paka
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 21/3/2012, 6:44 am | |
| | |
| | | vaku Devil Angel
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 10/10/2012, 4:21 am | |
| Učitelka na ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí v hokeji. Všechy děti odpoví, že Spartě: "... vždyť jsme Pražáci!" Jen Pepík, že Kometě. Učitelka: "Proč Kometě, když jsi z Prahy?". Pepík: "Moje máma je z Brna, otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům. Všichni fandíme Kometě." Učitelka: "Proč se opakuješ p... o rodičích? Kdyby byla tvoje máma šlapka a otec dement, co by jsi dělal?" "Tak to bych fandil Spartě" | |
| | | vaku Devil Angel
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 20/1/2013, 12:45 am | |
| | |
| | | vaku Devil Angel
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 21/1/2013, 8:22 pm | |
| | |
| | | vaku Devil Angel
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem 1/3/2013, 10:50 am | |
| Žena: Dala bych si chipsy. Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš. Žena: Jak vypadám? Muž: No jak bys vypadala. Žena: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám. Muž: Já že se tě ptal? Mně je to přece jedno. Žena: Tobě je jedno jak vypadám? Muž: Ale není mi to jedno, co furt máš? Žena: Já nic nemám, jen že jsi říkal, ze blbě vypadám. Muž: Cože jsem říkal? Žena: No že blbě vypadám. Muž: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš. Žena: Jak moc? Muž: Co jak moc? Žena: Jak moc se ti líbím? Muž: No normálně - moc. Žena: Tak normálně nebo moc? Muž: No moc, no. Žena: A jak moc? Muž: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat? Žena: Já tě ruším? Tak já tě ruším a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím být. Muž: mlčí (Nemusíš) Žena: Ty mlčíš? Takže tu nemusím být? Muž: Cože? Ale jistě že tu musíš být. Žena: Musím? Tak já musím? Jistěže musím! Kdo by ti pral a vařil, že? Muž: Ale přece víš, že tě miluju. Žena: Nevím. Jak to mám vědět? Jak mě miluješ? Muž: (Montoya se tlačí na Schumachera) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu? Žena: Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš! Muž: Počkej prosím tě chvíli. Jedou 49 kolo, ještě tři a budeme si povídat. Žena: Musím ještě žehlit. Muž: Tak běž žehlit. Žena: Jistěže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat. Muž: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlím já. Žena: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V. Muž: Nikdy. Žena: No jistě, to jsi celej ty. Muž: Dáš už pokoj, prosím tě? Za chvíli bude konec. Žena: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet svý mládí s někým, jako seš ty. Muž: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosím tě chvilku mlčet?
Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsů.
Žena: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jíst, co? Muž: Zoufale chytá hlavu do dlaní... | |
| | | devil7.9 Angel
TMUF / TM2 login : michael0709 Poèet pøíspìvkù : 135 Points : 4582 Reputation : 0 Join date : 2013-01-02 Age : 49 Location : germany:mesto Hagen
| Subject: Vtipy a ostatní zábava 10/10/2013, 12:46 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Smějeme se s Vakoušem | |
| |
| | | | Smějeme se s Vakoušem | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Who is online? | In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests None Most users ever online was 29 on 30/10/2024, 11:54 pm |
Statistics | We have 128 registered users The newest registered user is Beai2I
Our users have posted a total of 6850 messages in 727 subjects
|
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of FORUM CZE DIRT on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of FORUM CZE DIRT on your social bookmarking website |
|
Servers |
TMUF server
TM2 stadium servery
TM2 Canyon servery
|
|