FORUM CZE DIRT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TMNF / TMUF / TM² STADIUM / TM² CANYON / TM² VALLEY / SHOOTMANIA

HomeHome  FB DIRT.CZEFB DIRT.CZE  TM² PORTALTM² PORTAL  FB TM Dirt CommunityFB TM Dirt Community  TM dirtTM dirt  Latest imagesLatest images  Website ADA*Website ADA*  Czech National Dirt TeamCzech National Dirt Team  TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium I_icon_mini_portal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium

Go down 
+3
Joy
Radek.Sp
ameliesachs
7 posters
AuthorMessage
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

TMUF / TM2 login : ameliesachs, ameliesachs_tm2
Poèet pøíspìvkù : 1908

TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty
PostSubject: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 3:24 am

Na právě probíhajícím Paris games Week 2012 v Paříži, kde se i odehrává ESWC, firma Ubisoft představila dvě nová prostředí pro TM2.
Prostředí Valley, které je hodně podobné prostředí Rally z TMUF a velice dlouho očekávané prostředí Stadium.

Mezi hráči již vzníká velmi živá debata, co se stane s TMNF a TMUF, až na začátku roku 2013 Ubisoft rozjede TM2 Stadium.

Odkazy na několik článků k tomuto tématu :
TM portal -Trackmania 2:Valley & Trackmania 2 Stadium

TM2 Portal - Trackmania 2 Stadium

TM2 Portal - Valley

ManiActu - Trackmania 2 Stadium

ManiActu - Trackmania2 Valley

Back to top Go down
http://amydevilangels.websnadno.cz
Radek.Sp
Devil
Devil

TMUF / TM2 login : radek.spider
Poèet pøíspìvkù : 212

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 3:43 am

to stadium mě připadá skoro stejný jako u jedničky ,ale valley vypadá dost dobře!!!
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 4:01 am

Tak TM2 stadium přebírá veškeré vlastnosti TMNF stadium.
Drifty, ovládání auta ve vzduchu atd.... vylepšená bude grafika, editor pro stavbu tratí bude obohacen o nové bloky.
Povídá se o tom, že by snad měly být eliminovány landing bugy, které trápí TMNf Stadium.

A snad by i pro vlastníky TM2 měly být tato dvě prostředí zdarma. Původně, když vyšla TM2 bylo plánováno, že další prostředí si budou muset všichni přikoupit.
Tak uvidíme.

Last edited by ameliesachs on 29/11/2012, 5:35 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

TMUF / TM2 login : jk73
Poèet pøíspìvkù : 815

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 5:55 am

ameliesachs wrote:
V sekci TM2 zde na foru jsem přidala zajímavé téma- o TM2 Stadium...jsou přiložená i videa z dvou nově chystaných prostředí pro TM2.
jen aby o tom zas více jak rok je nemluvili než s tím vylezou jako u Canoyn Sad
Back to top Go down
Hulicz
Angel
Angel
Hulicz

TMUF / TM2 login : hulicz
Poèet pøíspìvkù : 122

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 7:45 am

už jsem na to koukal včera.... na video upotávky, vypadá to zajímavě a jsem zvědavej na změny, snad k lepšímu camberman
Back to top Go down
http://www.1dfk.eu/
irabig
Big Devil
Big Devil
irabig

TMUF / TM2 login : irabig
Poèet pøíspìvkù : 356

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 7:51 am

Stadium vypadá stejně - uvidíme co bude nového.A valley vypadá dost dobře.Tak uvidíme jak dlouho jim to bude trvat. Sleep
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 8:10 am

prý to má přijít na začátku roku 2013...tak uvidíme.
Ale pokud s tím už vylezli ven te´d na ESWC v Paříži, tak to asi myslí vážně.
Když přišla TM2, sem se moc nebála, že by všichni na to přešli. Teď se TM2 Stadium už celkem strach mám, že TMN a TMUF půjdou do kopru.
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Valley & Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty3/11/2012, 9:15 am

ameliesachs wrote:
Když přišla TM2, sem se moc nebála, že by všichni na to přešli. Teď se TM2 Stadium už celkem strach mám, že TMN a TMUF půjdou do kopru.
S Canyon vylezli na jaře 2010 na podobné akci jako Paříž....a taky to tak rychlé nebylo...uvidíme
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

TMUF / TM2 login : jenikpluto
Poèet pøíspìvkù : 188

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 1:13 am

ameliesachs wrote:

No, myslim, ze timto je TMF mrtva... Sad Valley by me nechalo celkem v klidu, ale Stadium je konecna, tim se, myslim, podari to, co se nepodarilo se zacatkem TM2 a s Canyonem, tzn. trvale od/nalakat hrace TMF a hlavne je dostat do ManiaPlanet... Davam centralnimu gameserveru tak rok, maximalne 18 mesicu od chvile, kdy se tohle dostane mezi obecny lid, pak ho nejspis vypnou s tim, ze neni o hru (TMF) zajem... Wink Takze nashle v TM2 Stadium Smile A doufam, ze bude i verze pro Masox... Smile

Jo a jeste - ani by me neprekvapilo, kdyby se Stadium objevilo v nejake podobe ala TMN, to by byl ovsem jeste rychlejsi slus...

JP
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 1:36 am

Já jsem si už regla beta verze Stadium i valley.

Zprávy jsou celkem zmatené...TM2 Valley a Stadium mají být samostatné dvě hry, jako TM Canyon.
Jestli i za stejnou cenu - to podle mě odradí dost lidí.
ikdyž se proslýchá, že snad stadium by mělo být zdarma k TM2...ale tomu vůbec nevěřím.

TM2 stadium bude v podstatě stejné jako v TM1 a TMUF...cílem je především integrovat nejhranější verzi hry do mania planet, což přinese mnohem lepší grafiku.

Uvidíme co se stane, ale v tuto chvíli si myslím, že koupě TM2 stadium bude v roce 2013 nevyhnutelná, pokud budeme chtít pokračovat.
TM2 stadium každopádně odstřelí TMN a TMUF......a vůbec mě to nenechává v klidu Sad ....

Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 1:55 am

Ja nemam zadnou praktickou zkusenost s ManiaPlanet, ale z toho co vim, tak usuzuju, ze je to takovej virtual v duchu poslednich let - tzn. kdyz si chci neco zahrat, tak nespustim hru, ale spustim ManiaPlanet a tam si vyberu, jestli chci jezdit, strilet atp. Takze mi pripada logicky, ze vsechny tri (zatim) prostredi TM2 budou oddeleny - stejne maji spolecny engine - tedy vlezu do MP, vyberu si TM2 a pak bud C, S nebo V. Jak to bude s provazanosti / prodejem licenci - napr. Stadium zadaco k Canyon nebo Valley nebo Valley zadaco k Stadium to je asi z tohohle pohledu nepodstatne. Osobne si tipuju, ze kvuli tomu, aby Ubisoft dostal do MP lidi, kteri dosud odolavali, tak da Stadium free; jakmile si player vytvori ucet v MP, je ulovenej a jeho nakupni potencial roste a casem si C nebo V nebo neco z ostatnich kontinentu MP poridi za love... Wink Souhlasim s tim, ze cilem je integrace do MP, ale nesouhlasim s tim, ze je to kvuli lepsi grafice (viz vyse), ta je jenom pozlatko navic (nekomu soucasna graficka uroven TM opravdu vadi?? Ja pri zavodech teda zrovna moc casu na cumakovani nemam... Wink) A souhlas s tim, ze vstup do MP v budoucnu bude pro pokracovani nutny, coz me opravdu netesi... Prijde mi varianta Stadium - free jako velmi pravdepodobna, mozna bude v nejakym zpusobem orezane verzi jako v TMN vs TMU, ale jsem si temer jist, ze bude...
Btw. jak to je v MP s provozem vlastnich serveru, mate o tom nejake informace z prvni ruky? Funguje to jako v TMF? Existence Xaseca pro TM2 by napovidala, ze spis ano...

JP
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 2:31 am

Já bych to v podstatě lépe nenapsala Pluto Smile
Ohledně serverů...Valid samozřejmě poskytuje i možnost šablon serverů pro TM2, kterou si vybereš při registraci serveru.
Nijak podrobněji jsme to prozatím nezkoumali, nebyl důvod.
A jak znám Lopyka, jakmile vyjde tM2 stadium , okamžitě na to bude reagovat a bude se snažit tuto službu poskytnout, myslím poskytování serverů pro tuto verzi hry.
Back to top Go down
vaku
Devil Angel
Devil Angel
vaku

TMUF / TM2 login : j_vaku860
Poèet pøíspìvkù : 541

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 5:48 am

No až tak razantně do toho nevidím.Jsem hráč a co se týká ostatního jsem mimoň.Tm2 je krásná,zkoušel jsem stavbu tratě tak nějak dirt.Je to fakt nádhera,ale ovládání je brutus.Pokud v novém Stadiu nebude možno např ve vzduchu brzdit,tak je to v řiti. lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://malawky-vaku70.webnode.cz/
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 5:51 am

Vakouši, už jsem to psala...nová TM2 stadium přebírá veškeré stejné jízdní vlastnosti auta z TMU, včetně ovládání auta ve vzduchu.
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 7:08 am

taková vášnívá diksuze o něčem co možná ani v Ubisoftu ještě nikdo neviděl Very Happy
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 7:21 am

Joy wrote:
taková vášnívá diksuze o něčem co možná ani v Ubisoftu ještě nikdo neviděl Very Happy
mno tak to je možná můj fail Very Happy ale já včera někde četla, že to představil přímo Ubisoft...ale samozřejmě by mělo být zřejmě správně že Nadeo ....
Za poslední dva dny jsem přečetla tolik článků a zpráv o tomto, že je člověk celkem zmaten.

V každém článku si něco někdo přidá, pozmění.
Každopádně poprask, kterou ta celá věc zůsobila, je celkem hustej Very Happy

Icq, skype a msn a FB se mi nezastaví, pořád někdo píše, ptá se, jakej na to mam názor, chtěj vědět co o tom vím, co si o tom myslím a obzvláště se zahraničními Tm kámoši je to celkem mazec se o tom bavit Very Happy
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 7:47 am

Joy wrote:

Spis jo, kdyz uz je trailer i primo v TM... Wink

JP
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty4/11/2012, 7:15 pm

ameliesachs wrote:
Joy wrote:
mno tak to je možná můj fail Very Happy ale já včera někde četla, že to představil přímo Ubisoft...ale samozřejmě by mělo být zřejmě správně že Nadeo ....
Za poslední dva dny jsem přečetla tolik článků a zpráv o tomto, že je člověk celkem zmaten.

V každém článku si něco někdo přidá, pozmění.
Každopádně poprask, kterou ta celá věc zůsobila, je celkem hustej Very Happy

Icq, skype a msn a FB se mi nezastaví, pořád někdo píše, ptá se, jakej na to mam názor, chtěj vědět co o tom vím, co si o tom myslím a obzvláště se zahraničními Tm kámoši je to celkem mazec se o tom bavit Very Happy

To byl pokus o odlehčení diskuze...jinak Ubisoft koupil na podzim 2009 Nadeo takže správně je obojí Smile a že jsou informace zmatené je po takovýchto fúzích bohužel naprosto běžná věc, asi není jiná možnost než vyčkat jestli se situace nerozjsaní během měsíce následujícícho měsíce....
J.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium   TM2 2013  - nová prostředí Valley a Stadium Empty

Back to top Go down

TM2 2013 - nová prostředí Valley a Stadium
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TESTY grafik pro TM2 Stadium a Valley
» VALLEY v prodeji již od 4.7. 2013 !!!
» ADA* SERVER NA TM2 STADIUM
» Vaku na Tm2 Stadium
» TM2 STADIUM BETA VERZE JIŽ KE STAŽENÍ !!!