Od března 2013 dostane sekce DIRT prostor na webu TM2 PORTÁL.
Stala jsem se novou redaktorkou tohoto informačního portálu z prostředí TMUF a v budoucnu především z TM2 Stadium - dirt.
Zde budu informovat všechny české a slovenské dirťáky o dění v dirtu a také zde najdete informace o probíhajících, nebo chystaných soutěží či dalších akcích v naší dirt komunitě (srazy, lanky atd )
Doufám, že tato moje spolupráce s TM2 portálem bude v budoucnu jen ku prospěchu naší malé komunitě.
Snad se většina dirťáků naučí na tento portál chodit, zjišťovat informace, komentovat články.
V neposlední řadě je i možnost, pokud budete chtít sami uveřejnit jakýkoliv článek z oblasti dirtu (pozvánky na soutěže, dirt akce ), mne kontaktovat a na portálu může být uveřejněn i váš článek.
Také je možnost přímo na portálu svůj článek vytvořit.
Přes ikonu
, kterou naleznete vpravo nahoře, je možno vytvořit svůj vlastní článek.
Váš článek bude muset projít schvalovacím procesem naší redakce, pokud bude shledán nezávadným, bude vám co nejdříve zveřejněn.
Pro psaní komentářů k článkům, či psaní samotných článků je potřeba registrace na portálu.Ta je velice jednoduchá.
Celá redakce se těší na hojnou návštěvnost z řad českých a slovenských dirtařů a jejich zapojování v komentářích, či psaní článků.