FORUM CZE DIRT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TMNF / TMUF / TM² STADIUM / TM² CANYON / TM² VALLEY / SHOOTMANIA

HomeHome  FB DIRT.CZEFB DIRT.CZE  TM² PORTALTM² PORTAL  FB TM Dirt CommunityFB TM Dirt Community  TM dirtTM dirt  Latest imagesLatest images  Website ADA*Website ADA*  Czech National Dirt TeamCzech National Dirt Team  TA servery vs DEDIMANIA I_icon_mini_portal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

TA servery vs DEDIMANIA

Go down 
2 posters
AuthorMessage
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

TMUF / TM2 login : ameliesachs, ameliesachs_tm2
Poèet pøíspìvkù : 1908

TA servery vs DEDIMANIA Empty
PostSubject: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty7/5/2013, 5:06 am

U TA serverů je free - tzn zdarma, poskytováno pouze 15 dedi !!!

Normálně sice vidíte 30 nebo 40 dedi rekordů v tabulce, ale pokud server nemá zaplacenou dedimanii, zaznamená vám to pouze, pokud zajedete dedi do 15. místa.
Pokud tedy zajedete dedi 15-30, nebuďte překvapení, že vám to v dedi váš čas neukáže. Sice vám to napíše, že jste ji zajeli, ale nezaznamená se to v dedi tabulce.

Pokud kdokoliv chce mít na TA serveru standartních 30 dedi, musí se za to v TM2 Stadium zaplatit (normálně v eurech).
Prozatím v beta verzi hry nemáme v úmyslu dedi přikoupit, ale až přijde plná verze hry, určitě to minimálně pro ADA* train server uděláme, kde se TA u nás nastavuje asi nejčastěji ze všech našich serverů.

Zaplatit dedi se musí za každý server extra.

Dedimanii provozuje nezávislá soukromá osoba, která nemá nic společného s Nadeem. Celých 7 let databázi dedi financuje ze svých vlastních zdrojů.
S nástupem nové hry se ale kapacita uložiště pro rekordy značně zmenšuje a jemu vzrůstají náklady, proto se rozhodl pro Tm2 Stadium zpoplatnit dedi na TA serverech, které obecně zaznamenávají hodně dat v podobě rekordů.
Back to top Go down
http://amydevilangels.websnadno.cz
jenikpluto
Devil
Devil

TMUF / TM2 login : jenikpluto
Poèet pøíspìvkù : 188

PostSubject: Re: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty7/5/2013, 5:56 am

'Sranda' je, jak vsichni tem manikum, co se o to staraj, jenom nadavaj, misto aby byly radi, ze je v jejich praci muzou podporit... Nekde na foru vypocitavali naklady a taky kolik daru dostali od lidi a vrazili do toho celkem dost penez (svych vlastnich!, raove tisice eur). 9 ecek mi nepripada tak moc, kdyz clovek vezme v uvahu, ze je to 'naporad'...

V souvislosti s tim - neuvazovali jste s Joyem o instalaci SpykeAllCps pluginu (http://plugins.xaseco.org/info.php?id=121)? Mi to pripada jako celkem uzitecna vec k ladeni casu...

JP
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty7/5/2013, 6:11 am

Já myslím Pluto, že jsi to asi při poslední team session na match serveru minulý týden přehlédl Wink
ten plugin už tam dávno je a maká geek geek geek
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

TMUF / TM2 login : jenikpluto
Poèet pøíspìvkù : 188

PostSubject: Re: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty7/5/2013, 8:14 am

Embarassed Tak to si sypu kybl za kyblem na hlavu, to jsem skutecne nejak minul... Embarassed

JP
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty7/5/2013, 8:24 am

jenikpluto wrote:
.... to jsem skutecne nejak minul... Embarassed

JP

Což je celkem zajímavé, protože třeba mě celkem ta spousta čísel a údajů na monitoru vadí. jsem ráda, že sleduju kam vůbec jedu, natož sledovat, o kolik zaostávám za dedi, a mx, za 1. lokalem, nebo ztrácím na sebe ....sice jsem ženská a zvládam dělat 10 věcí najednou, ale toto opravdu nezvládám lol! lol! lol!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: TA servery vs DEDIMANIA   TA servery vs DEDIMANIA Empty

Back to top Go down

TA servery vs DEDIMANIA
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SERVERY - INFO