FORUM CZE DIRT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TMNF / TMUF / TM² STADIUM / TM² CANYON / TM² VALLEY / SHOOTMANIA

HomeHome  FB DIRT.CZEFB DIRT.CZE  TM² PORTALTM² PORTAL  FB TM Dirt CommunityFB TM Dirt Community  TM dirtTM dirt  Latest imagesLatest images  Website ADA*Website ADA*  Czech National Dirt TeamCzech National Dirt Team  "Kvalita plné verze" I_icon_mini_portal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

"Kvalita plné verze"

Go down 
+2
jenikpluto
Joy
6 posters
AuthorMessage
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

TMUF / TM2 login : jk73
Poèet pøíspìvkù : 815

"Kvalita plné verze" Empty
PostSubject: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 7:09 am

Nejen že to trvalo déle, nejen že neopravili chyby....ale dokonce vytvořili nové !!!
Paráda že jsou k dispozici docela povedené nové bloky...ale server takovou mapu neumí pustit Sad
Třeba se do Vánoc i dočkáme oprav.....
Nadeo dělalo blbosti, ale Ubisoft to dokázal ještš "vylepšit"....kdo ví třeba jim radí naše vláda bangin
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

TMUF / TM2 login : jenikpluto
Poèet pøíspìvkù : 188

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 9:28 pm

Nebezi ani na serveru 2013-05-22-12_00? Jinak souhlasim, chyb je tam jak nasr... A ani se celkem nedivim, ze je neopravujou, protoze to, co se na maniaplanet foru prezentuje jako 'bugzilla' je des a bes, ani prase se v tom nevyzna... Sad
JP
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 9:43 pm

jelikož server je vydán poměrně dlouho před aktualizací s novými dílky a nenandávám na to jen já myslím že ne...přesto to dnes zkusím a napíšu
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 10:06 pm

Podle tohohle vlakna

http://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=261&t=20510&p=172727&hilit=dedicated+server#p172727

by to melo jit, ale nezkousel jsem. Posledni verze serveru bezi na RCD, tak to kdyztak muzu zkusit, kdyz mi tu dotycnou mapu posles... Wink

I kdyz je fakt, ze nevim, jestli je to verze 2013-05-22-12_00. Kazopadne je to 'latest' verze, ktera se da stahnout z maniaplanet.

JP
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 10:35 pm

no latest je ta co píšeš Smile taky jsem název nepochopil

už tam cpu na relax tuto verzi a uvidíme....

ty mapy tam mám 4: poslední Dezova, polsední Vakova a poslední 2 moje

J.
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 11:16 pm

Ubisftu se omlouivat zua nařčení nebudu Very Happy ale na poslední verzi serveru to maká...jdu ji "nacpat" na všechny vadlid servery
Back to top Go down
jenikpluto
Devil
Devil

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty26/6/2013, 11:54 pm

Tak hlavne, ze to maka... Smile

Mimochodem, na serverech bezi Xaseco 1.03? Kdyz jsem ho vcera zkousel rozbehnout, narazil jsem na dva zakladni problemy - na konci xaseco2.php je jakasi funkce 'shorthand2bytes', na ktery to spadne; podobne v plugin.localdatabase.php je na radku 249 a 274 jakasi 'continent2cid', na ktere to taky zhavaruje. Ani o jedne z nich jsem nikde nic nenasel. Takze abych to rozbehnul, tak jsem ten memory test zaremoval (nemelo by tam byt 'convertBytes'?) a z 'continent2cid' udelal 'quotedString' a bezi to... To to proboha Xymph netestuje? Nebo neco delam blbe? A porad se mi nedari rozbehat musicserver... Sad

JP
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty27/6/2013, 12:21 am

music server neřeším podle podmínek poskytování serveru na validu běhat nesmí a provokovat porušováním pavidel s ohledem na další výhody které od poskytovatele máme nechci....
xaseco 1.03 jsem tam daval asi druhy nebo třetí den po tom co vyšlo a bez problémů....nepřehrával jsem to ale celé , jen jsem aktulizoval nové nebo upravené soubory (podle data vytvoření ve staženém zipu jsem bral ty co se změnili od poslední verze) a zbytek jsem nechal původní...z lenosti, protože se mi nechtělo vše znova konfigurovat, ale jak koukám asi jsem si tím ušetřil i další potíže Smile
Back to top Go down
caby1
Big Devil
Big Devil

TMUF / TM2 login : caby1
Poèet pøíspìvkù : 271

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty27/6/2013, 4:57 am

Skoda ze nemluvite cesky, vubec nicemu tady nerozumim.... Smile
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

TMUF / TM2 login : ameliesachs, ameliesachs_tm2
Poèet pøíspìvkù : 1908

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty27/6/2013, 6:27 am

Caby,tomu ani rozumnět nemusíš, to je hatlamatilka kolem provozu a konfigurací serverů Very Happy
Back to top Go down
http://amydevilangels.websnadno.cz
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty27/6/2013, 8:46 am

Joyi, pokud jsi dnes něco dělal se servery ...... nejede relay server v tm2 a nepodařilo se mi ho vůbec nahodit a z logu vůbec nejsem moudrá, můžeš se pls na to podívat?
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty27/6/2013, 9:06 am

ameliesachs wrote:
Joyi, pokud jsi dnes něco dělal se servery ...... nejede relay server v tm2 a nepodařilo se mi ho vůbec nahodit a z logu vůbec nejsem moudrá, můžeš se pls na to podívat?
sorry relay a NDC server jsem nestihl dodelat musel jsem neco akutne poresit ....letim na to
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty28/6/2013, 8:47 am

Takez v pohode to není ani na poslední dostupné verzi serveru.....na starší verzy se mapy nenačítaly ale ne tom plsledním je to loterka...bud se načte a vše je OK , nebo server sletí bangin bangin bangin bangin bangin 
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty2/7/2013, 10:03 pm

Po včerejší revoluční aktualizaci dávám dohromady servery....dnes bude vše OK ...doufám...
ale dokonalé to tsále zdaleka není.....
modely sut se stále ztrácí
při psaní příkazu na serevu občas zmizí chat vlevo dole a jde zobrazit jen na "C"

rozčarování je slabé slovo pro mé pocity
Back to top Go down
ameliesachs
Chief Devil Angel
Chief Devil Angel
ameliesachs

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty3/7/2013, 3:42 am

Mno ani mi nemluv, jsem včera myslela, že se z toho psychicky zhroutím, když padaly všechny servery a nic ve hře nejelo.
když už se mi podařilo připojit na server, za pár sekund stejnak spadlo aseco a pak i celej server a dělo se to úplně na všech našich serverech.

A jinak moooc dík za práci, kterou s našimi servery odvádíš, vím že to vůbec není jednoduché.

debilové z nadea...hlavně že na zítřek plánují vydání dalšího prostředí Valley.....kdyby radši pořádně dodělali Stadium magoři Sad
Back to top Go down
haba
Big Devil
Big Devil
haba

TMUF / TM2 login : haba
Poèet pøíspìvkù : 282

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty3/7/2013, 4:04 am

Aspoň že už to dneska nepadá,včera jsem byl na prášky jako Am.
Back to top Go down
havlajs
Angel
Angel
havlajs

TMUF / TM2 login : havlajs
Poèet pøíspìvkù : 109

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty3/7/2013, 9:25 am

hele jenom se tak zeptam, neni to nic co by nejak vadilo chodu hry, ale taky vam zmizly z niceho nic planety??? mel sem jich prez 10000 a po dnesnim patchi jich mam 600..Very Happy  tvl ja musim byt hazarder a vsazet nemaly castky aniz bych o tom vedel....lol! 
Back to top Go down
Joy
Big Devil Angel
Big Devil Angel
Joy

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty3/7/2013, 4:24 pm

havlajs wrote:
hele jenom se tak zeptam, neni to nic co by nejak vadilo chodu hry, ale taky vam zmizly z niceho nic planety??? mel sem jich prez 10000 a po dnesnim patchi jich mam 600..Very Happy  tvl ja musim byt hazarder a vsazet nemaly castky aniz bych o tom vedel....lol! 

byl jsi online ? kdyz je hra off ukazuje 600 (proč zrovna 600 asi neví ani autoři Very Happy:D:D) ale po připojení k účtu by to mělo být OK.....já mám svých 130 už 3dny (vše co jsem měl jsem narval na server Very Happy)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: "Kvalita plné verze"   "Kvalita plné verze" Empty

Back to top Go down

"Kvalita plné verze"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ADA* mod - downloaded
» TM2 STADIUM BETA VERZE JIŽ KE STAŽENÍ !!!
» DNES OFICIÁLNĚ VYŠLA PLNÁ VERZE TM2 Stadium !
» SHOOTMANIA STORM - beta verze ke stažení zdarma